Kajsa Garpe

IMG_0243 (2)

The thing is, to have a life before we die. It can be a real adventure having a life”
John Irving, The World According to Garp

Jag är inte så säker på vem jag är längre. Eller vad. Förr var jag mer säker. Jag var trebarnsmamma, fru, marinbiolog, syster, sakkunnig, villaägare, svensk, resenär, äventyrlig, dotter, halvtaskig tennisspelare, språkkunnig, vän, värmlänning, bokmal, doktor, solbränd, faster, moster och frisk. Sen fick jag cancer. Först ett förstadium till bröstcancer 2011 och sedan bröstcancer spridd till skelettet i mars 2014. Att vara vän och del av en familj är fortfarande livsviktigt för mig, och starkt identitetsskapande. För övrigt vill jag nuförtiden helst av allt vara levande, och upplevande. Mycket av det andra har blivit mindre viktigt.

Min blogg började som ett sätt att dela mitt liv med mina nära och kära, samtidigt som det hjälpte mig att sortera, orientera mig och bearbeta en ny situation. Skrivandet blev snabbt min viktigaste säkerhetsventil. Idag är det inte bara mina närmaste som läser mina inlägg, och att andra läsare kan relatera till, och berörs av det jag skriver, är otroligt fint. Det har med tiden blivit en drivkraft i sig, och bidrar med mening i mitt liv.

Så, hjärtligt välkommen att läsa mina inlägg, som återfinns under ”Hem” i menyn uppe till höger. Dela & följ! 😊

Annonser

3 reaktioner på ”Kajsa Garpe

  1. I have never been called Daisy before and I like it! I don’t know how to see you leave tomorrow. You CANNOT wait another 15 yrs to come back! You are my all time favourite little Oregon sister, as sweet and caring as ever. Love you always!

    Gilla

    1. My phone changed your name to daisy in my previous comment without me noticing. Perhaps meant to be as you are like strong flower too!

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s